رپورتاژ آگهی

رپورتاژ آگهی چیست

قطعا در دنیای محتوا، بارها و بارها با کلمه رپورتاژ آگهی مواجه شده‌اید. اما آیا واقعا معنا و مفهوم این کلمه را می‌دانید؟ احتمالا سوالات زیادی در مورد مفهوم و کاربرد آن به ذهنتان خطور کرده است. مثلا اینکه اصلا کلمه رپورتاژ از کجا آمده است؟  چرا باید رپورتاژ بنویسیم؟ آیا این کار یک سئو کلاه سیاه محسوب می‌شود یا اینکه تنها نوعی از تبلیغات است و هیچ تفاوتی با انواع دیگر تبلیغات ندارد؟

یکی از فاکتورهای مهم سئو و بهینه سازی در گوگل لینک سازی است. اگر لینک سازی بر اساس قوانین گوگل ساخته شده باشد، می‌تواند ارزش بالایی داشته باشد. در محتوای رپورتاژ آگهی لینک‌ها به صورتی ساخته می‌شوند که از ارزش بالایی برخوردار بوده و تاثیر منفی در سئو نخواهند داشت. در سایر روش‌ها مدت نمایش آگهی محدود بوده و تا زمانی که هزینه آن را پرداخت کنید نمایش داده خواهد شد. اما همین که آگهی منقضی شود تاثیر مستقیم خود را از دست خواهد داد و درست در لحظه‌ای که در حال اوج گرفتن هستید یکباره با کاهش ترافیک روبه‌رو خواهید شد. اما در رپرتاژ آگهی یک بار برای همیشه هزینه را پرداخت خواهید کرد.

رپرتاژ آگهی یا رپورتاژ خبری نوعی از تبلیغات متنی در قالب یک گزارش و خبر به شمار می رود. 

چرا کسب و کارها به سراغ رپورتاژ آگهی می‌روند؟

مهم‌ترین انگیزه‌ی استفاده از رپورتاژ آگهی این است که مخاطبان امروز بیش از هر زمان دیگری، حساسیت خود را نسبت به تبلیغات مستقیم از دست داده‌‌اند.

از همان لحظه‌ی اول که یک بنر تبلیغاتی را می‌بینیم یا پیامهای بازرگانی در تلویزیون آغاز می‌شود،‌ می‌ دانیم که قرار است با مجموعه‌ای از ادعاها بمباران شویم. به همین علت، همه‌ی ما کم‌ و‌ بیش در برابر این شیوه‌ی تبلیغاتی، مقاومت می کنیم. 

رپرتاژنویسی به کسب و کار کمک می‌کند تا مخاطب، راحت‌تر تن به خرید دهد. در اکثر موارد، همه ما با دیدن تبلیغ احساس می‌کنیم که در همه چیز اغراق شده و کالا یا محصول به آن خوبی نیست که تبلیغ نشان می‌دهد. این کاملا طبیعی است و بارها و بارها شاید خودمان نیز به چنین مساله‌ای فکر کرده باشیم. به همین علت است که افراد معمولا اعتماد زیادی به تبلیغات مستقیم ندارند. اغلب ترجیح می‌دهند از محصولات یا خدماتی استفاده کنند که سابقه استفاده از آن را داشته‌اند یا افرادی معتمد آن را پیشنهاد داده باشند.

رپورتاژ آگهی چه اثری بر سئو دارد؟

یکی از فاکتورهای مهمی که موتورهای جستجو بر اساس آن رتبه سایت را دسته بندی می‌کنند تعداد و کیفیت لینک‌هایی است که به سایت داده شده است. رپورتاژ آگهی به عنوان یکی از شیوه‌های لینک سازی مؤثر و ارزان شناخته شده که می‌تواند تأثیرگذاری زیادی داشته باشد. در بحث رپرتاژ آگهی شما به عنوان مدیر کسب و کار اگر بخواهید در کنار رقبای خود به فعالیت ادامه دهید باید به سئو توجه کنید.

بیشتر بدانید:

سئوی محتوا

رپورتاژ آگهی به عنوان یک شیوه لینک سازی مفید برای بهبود رتبه‌ی سایت بسیار مفید است. مدیران کسب و کار برای درج رپورتاژ آگهی باید به این نکته توجه کنند که وب سایتی که قصد انتشار رپرتاژ در آن را دارند از اعتبار بالایی برخوردار باشد. استفاده از پکیج‌های تبلیغاتی که دارای سابقه مناسب و کیفیت بالا است می‌تواند برای درج رپورتاژ آگهی مناسب باشد.

  • انتشار رپورتاژ آگهی در خبرگزاری‌های معتبر باعث می‌شود تا بک لینک‌ معتبری به دست بیاورید.
  • زمانی که رپورتاژ تبلیغاتی شما در یک وب سایت معتبر با رتبه بالا منتشر شود، این اعتبار بر روی رتبه وبسایت شما نیز موثر خواهد بود.
  • ماندگاری رپرتاژ شما روی یک وبسایت، باعث افزایش رتبه سایت شما می‌شود.

معایب رپورتاژ آگهی

بر خلاف مزایای بسیاری که برای رپورتاژ آگهی ذکر شد، این نوع از تبلیغات منتقدان بسیاری دارد و معایب مختلفی نیز برای آن ذکر می‌شود. بسیاری اعتقاد دارند که این روش، نوعی فریبکاری  و سئو کلاه سیاه به شمار می‌آید و لباس مبدل پوشیده است. این در حالیست که بنرهای تبلیغاتی با وجود آزاردهنده بودن،‌ هدف خود را به طور شفاف اعلام می‌کنند. البته شکل قانونی و درست رپورتاژ خبری اینطور است که در داخل متن، تبلیغاتی بودن آن اعلام شود. 

روش نوشتن متن رپورتاژ آگهی برای کسب بهترین نتیجه

تا اینجا با اهمیت یک رپرتاژ آگهی آشنا شده‌ایم اما در ادامه قصد داریم نحوه نوشتن یک رپورتاژ آگهی مناسب را بیان کنیم. برای این کار باید ۶ مرحله زیر را در نظر داشته باشید که این ۶ مرحله را جداگانه بررسی خواهیم کرد.

  • متن را برای ارائه اطلاعات با ارزش بنویسید و فقط تبلیغ را در نظر نداشته باشید.
  • به عنوان مطلب، وفادار باشید.
  • متن را به صورت مشتری‌محور بنویسید.
  • اقدام مورد نظر خود را به خواننده تحمیل نکنید.
  • تنها از شرکت خود صحبت نکنید.
  • خواننده را با محتوایی ویژه، به وجد آورید.

 

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3.8 (5 رای)